LOVE SHOOT

Love shoot Breda Oosterhout

Wat is er nu nog romantischer dan samen met je geliefde op de foto te gaan? Tijdens de love shoot vereeuwigen jullie samen de liefde voor elkaar. Dit kan bijvoorbeeld voor een verloving, een jubileum, als verrassing of om gewoon samen jullie liefde te vieren!


Wat ik zo leuk vind aan een love shoot, is de liefde die tijdens dit uurtje centraal staat. Je voelt gewoon de band tussen twee personen en dit stralen ze uit; ze zijn verliefd! Of het nou een verlovingsshoot is, of een 'gewone' love shoot, de liefde staat centraal! Deze shoot staan in het teken van jullie. Houden jullie ervan om veel te knuffelen, of vinden jullie een mooie boswandelingen fijner, dit is helemaal aan jullie. Niks moet! Ik vind het heel belangrijk dat mensen ontspannen voor de camera staan en niet eens doorhebben dat ik aan het fotograferen ben. In gesprek zijn met mijn klanten vind ik super leuk! Ik fotografeer als het ware 'tussen de gesprekken door' om jullie zo natuurlijk mogelijk op de foto te zetten. 

Lotus fotografie love shoot
Love shoot oosterhout Breda

Op verschillende locaties heb ik al mogen fotograferen. Denk aan bossen in Teteringen, Breda, Oosterhout, Loonse en Drunense Duinen, enzovoort. Samen met jullie ga ik in gesprek welke locatie het beste uitkomt en bij jullie past. Locatie afgesproken? Dan rest ons alleen nog af te spreken en jullie liefde op beeld vast te leggen! 

Love shoot Oosterhout Breda

Ook bij deze shoot staat een ongedwongen ontspannen sfeer voorop! Het komt het beste over op de foto als jullie kleding op elkaar is afgestemd, zodat jullie een mooi geheel zijn op beeld. Heb je vragen over bepaalde kleurcombinaties of iets dergelijks kun je me altijd een berichtje sturen!

Shoot Breda Lotus fotografie