NEWBORN SHOOT

Newborn shoot oosterhout Breda

Het is zó leuk om nieuw leven te mogen fotograferen!

Newbornshoot Breda Oosterhout

Ik bied verschillende shoots aan, maar newborn blijft toch wel één van de favorieten. De (weer) kersverse ouders die mij op staan te wachten om foto's te maken van hun lieve baby'tje, de verschillende babykamers die ik elke shoot weer mag bewonderen, de lieve en soms een tikkeltje onzekere ouders die ik mag ondervragen over hun schattige baby'tje. Ik vind het zó leuk!

 

Wat ik ook leuk vind om te horen is hoe blij ouders zijn met het resultaat van een shoot die ze via een cadeaukaart hebben gekregen. Die er zelf niet per se op waren gekomen om een shoot te boeken, maar heel blij zijn met de blijvende herinnering. Of ouders die graag foto's van hun kindje willen hebben, maar stiekem ook heel blij zijn met foto's van het gezin. 

 

Mijn doel is elke shoot weer om iedereen zo natuurlijk mogelijk op de foto te zetten. Ik wil jullie vastleggen zoals jullie echt zijn! Dus geen CHEEEESE momentjes bij deze fotograaf, maar pure ongedwongen foto's it is! 

Newbornshoot Breda
Newborn shoot breda oosterhout

Praktische informatie

Om de shoot zo fijn mogelijk te laten verlopen geef ik wat praktische tips zodat jullie goed voorbereid zijn op de shoot. Denk bijvoorbeeld aan jullie kledingkeuze. Hoe donkerder de kleding, des te harder dit overkomt op beeld. Vooral tijdens een newbornshoot zijn zachte tinten mooi op beeld. 

Een andere tip die ik jullie wil meegeven is om blanco de shoot in te gaan! Hiermee bedoel ik dat je zult net zien dat uitgerekend nu jullie kleintje honger heeft, óf een volle poepluier heeft, óf jullie dreumes nergens zin in heeft die dag. Dit is allemaal al een keer voorgekomen, en het is altijd goed gekomen! Mocht jullie baby honger hebben? Geen probleem, lekker voeden! Of een poepluier? Ook geen probleem! Jullie andere kindje een beetje dwars zijn die dag? Ik bekijk met liefde hun speelgoedcollectie waardoor meestal het ijs wordt gebroken en de ondeugende lachtjes vanzelf tevoorschijn komen. :)

 

Tussen 7 en 25 dagen na de geboorte worden de meeste newborn shoots gehouden, omdat de baby dan lekker veel slaapt en dus niet te veel prikkels krijgt. Zorg voor en na de shoot voor een fijn rust moment. Jullie baby kan erg moe zijn na het shooten van alle indrukken, verschillende houdingen, andere geluidjes enzovoort. Ik adviseer ook om na de shoot lekker rustig aan te doen! Sommige baby'tjes slapen lekker lang na de shoot. Dit is heel normaal! 


Van tevoren bespreken we even waar we allemaal gaan fotograferen. Aan jullie de keus natuurlijk! Denk hierbij aan het ouderlijk bed, babykamer of woonkamer. Verschillende settings is altijd wel leuk tijdens een shoot, maar hier kijken we op de dag zelf even naar! Ook afhankelijk van hoe licht het bij jullie in huis is. 

Andere ideeën? Ik ben één en al oor!

Newborn oosterhout Breda