Trouwfotografie

Trouwfotografie Breda

Liefde moet gevierd worden!

En op welke manier? Dat is helemaal aan jullie. Ga je voor een subtiele bruiloft waarbij alleen jullie naasten hierbij aanwezig zijn, of één groot feest waarbij alle buren, collega’s en (verre) neven en nichten worden uitgenodigd? Hoe dan ook, het is jullie feest en wat goed voelt moeten jullie vooral doen! Volg hierin je gevoel.

 

Het leukste aan bruiloften fotograferen is de energie die het bruidspaar heeft en het enthousiasme waar je als fotograaf gratis op mag meeliften. Het is zó leuk en spannend tegelijk. Dat ik mij bij elke bruiloft weer een beetje mag voelen zoals op mijn eigen bruiloft, en het paar mij in vertrouwen neemt om op hun dag ik dit van zo dichtbij mee te mogen maken, is letterlijk een feestje. Alle emoties die gedurende de dag langskomen en alle mooie verhalen, is elke bruiloft weer opnieuw prachtig om te zien en mee te (mogen) maken.

 

Ik probeer jullie dag zo goed mogelijk vast te leggen zoals jullie zijn en vooral aan jullie wensen te voldoen. Hoe ziet jullie dag eruit? Wat vinden jullie belangrijk dat wordt gefotografeerd? Zijn er favoriete personen? Wat verwachten jullie van mij? Allemaal vragen die fijn zijn om van tevoren te bespreken.

 

Wat ik belangrijk vind als (trouw)fotograaf, is dat jullie gedurende de dag een fijn gevoel hebben. Niet té geposeerde foto’s, en vooral lekker spontaan. Geen gekke poses maar de liefde staat met een grote glimlach centraal. Als ik jullie met een leuke nuchtere lach (of traan, ook mooi!) op de foto krijg dan is mijn missie geslaagd!

 

En? Durven jullie het aan met me?

Ik sta open voor een vrijblijvend gesprek.

Neem vooral bij vragen contact met me op.

 

Liefs,

Marilyn

Fotograaf Breda bruiloft
Fotograaf breda bruiloft
Trouwen Lotus Fotografie