Hierbij wat tips om de shoot nóg leuker te maken!

 

 
  • Het mooiste voor op de foto is als kleding op elkaar is afgestemd. Zo krijg je een mooi effect en wordt het één geheel. Effen zachte kleuren doen het altijd goed. Natuurlijk is het wel belangrijk dat jullie je fijn voelen in wat je aan hebt! Je kunt ook rekening houden met het seizoen. Bijvoorbeeld echte herfstkleuren zoals bordeauxrood, okergeel etc. in het najaar.

 

  • Bedenk van tevoren een beetje wat jullie leuk vinden en wat je idee is bij de shoot. Voorafgaand vraag ik altijd naar jullie wensen, zodat we goed op elkaar zijn afgestemd en jullie weten wat je kunt verwachten. Wel zo fijn! 
Lotus fotografie zwangerschapsshoot Breda Oosterhout
  • Zoals je bij 'over mij' kunt lezen, vind ik het belangrijk om je zo natuurlijk mogelijk op de foto te zetten. Geen gemaakte foto's, maar de 'puurheid' overbrengen. Ook bij kinderen vind ik het een leuke uitdaging om ze écht te laten lachen. Challenge accepted! 

 

  • Wat is er nog fijner dan lekker thuis een shoot te plannen? Vooral met een newbornshoot of familieshoot is het leuk om de huiselijke sfeer vast te leggen. Houd er dan wel rekening mee dat ik genoeg licht nodig heb om mooie plaatjes te kunnen schieten. Twijfel je hierover? Neem dan even contact met me op.